Saunatelttojen seuraava askel syntyi rakkaudesta saunomiseen. Suunnittelijatiimimme keräsi vuosia tietoa mitä saunasta kaivataan, lämmitetty kivikasa ja pressu oli suosittu, mutta kokosimme jotakin aivan uutta.

Saunacube on uusi tuotemerkki joka lanseerattiin lokakuussa 2022, uuden malliston ensimmäinen erä käsittää S- koon teltan sekä kiukaan varustepaketteineen. Jotakin uutta ja jotakin vanhaa, merkin alle on otettu myös suunnittelijatiimin suunnittelemat lisävarusteet, kuten lauteet, joita on jo vuosia markkinoitu.

Saunacube on saunomista helpoimmillaan, lähes missä vain! Tuotteet ovat laadukkaasti valmistettu, niin materiaalin kuin valmistuksen osalta. Saunacube toimii myös majoitteena, joten halutessasi selviät koko reissun yhdellä teltalla.

Merkin valmistus sijaitsee pääosin Kiinassa, Suomalaisen suunnittelun sekä vaativan valvonnan alaisena. Suomesta käsin huolehdimme myös tuotteiden takuuasiat sekä käyttäjätuen. Pyrimme myös jatkuvasti etsimään uusille tuotteillemme kotimaisia ja Eurooppalaisia valmistajia. Saunalauteet tulevat mm. Suomesta Ylivieskasta ja metallituotteita valmistutamme Hyvinkäällä ja Vantaalla sekä puutuotteita tuotamme Suomessa.

Saunacuben varaston hallinnan, tuotetuen ja showroomin hoitaa rennosti.comin Saunakauppa Hyvinkäällä.