Saunatelttojen seuraava askel syntyi rakkaudesta saunomiseen. Suunnittelijatiimimme keräsi vuosia tietoa mitä saunasta kaivataan, lämmitetty kivikasa ja pressu oli suosittu, mutta kokosimme jotakin aivan uutta.

Saunacube on uusi tuotemerkki joka lanseerattiin 2022, mallisto on kasvanut ja kehittyy jatkuvasti. Jotakin uutta ja jotakin vanhaa, merkin alle on otettu myös suunnittelijatiimin suunnittelemat lisävarusteet, kuten lauteet, joita on jo lähes 10 vuotta ollut myynnissä.

Saunacube on saunomista helpoimmillaan, lähes missä vain! Tuotteet ovat laadukkaasti valmistettu, niin materiaalin kuin valmistuksen osalta. Saunacube toimii myös majoitteena, joten halutessasi selviät koko reissun yhdellä teltalla.

Saunacube on Suomalaisen suunnittelun sekä vaativan valvonnan alaisena. Suomesta käsin huolehdimme myös tuotteiden takuuasiat sekä käyttäjätuen. Pyrimme myös jatkuvasti etsimään tuotteillemme kotimaisia ja Eurooppalaisia sopimusvalmistajia, tekstiili puolella joudumme vielä tukeutumaan EU:n ulkopuoliseen tuotantoon.

Saunacuben varaston hallinnan, tuotetuen ja showroomin hoitaa rennosti.comin Saunakauppa Hyvinkäällä, asiantuntevaa palvelua saat myös monilta jälleenmyyjiltä.