SAUNACUBE S panorama

Kolmikerros teltta. Täysin automaattinen runkorakenne! Ei vaadi erillistä rungon kasausta, teltta popsautellaan alle 2 minuutissa paikalleen. Nopein teltta majoittumiseen ja saunomiseen missä vaan. Telttapakkaus sisältää tukevassa kassissa teltan rungolla, kiilat, narut ja maavaatteen (yksinkertainen).
Lue lisää
SAUNACUBE M panorama

Isompi M- malli. Kolmikerros teltta. Täysin automaattinen runkorakenne! Ei vaadi erillistä rungon kasausta, teltta popsautellaan alle 2 minuutissa paikalleen. Nopein teltta majoittumiseen ja saunomiseen missä vaan. Telttapakkaus sisältää tukevassa kassissa teltan rungolla, kiilat, narut ja maavaatteen (yksinkertainen).
Lue lisää
SAUNACUBE L teltta
    Iso kolmikerros teltta. Täysin automaattinen runkorakenne! Todella monikäyttöinen iso teltta, väliseinällä ja kahdella ovella. Isona saunana, kahtena tilana joihin kulku sisältä tai omista ovista ulkoa. Mielikuvistus rajana mihin tämä upea teltta sopii! Ei vaadi erillistä rungon kasausta, teltta popsautellaan noin 15 minuutissa paikalleen. Nopein teltta majoittumiseen ja saunomiseen missä vaan.
Lue lisää
kiuas M-koko

M-koon kiuas - päivitetty versio 05/2024 - Vahvempi, valmistettu kokonaan EU alueella! Saunacube tuoteperheen M-koon kiuas, mukana kivikori piipun ympärille, kiuas kuitenkin toimii mahtavasti myös ilman kiviä! Retkikeitin samassa tuotteessa, tuotteella voit saunoa sekä keittää ruoat missä vaan. Kiukaassa on integroitu järjestelmä, joka kiehuttaa kosteutta, aivan kuten kiuaskivet tekisivät. Kiuas on myös tehokas savukaasujen kierron takia.  
Lue lisää
Kivikiuas Suomesta
    Suomessa valmistettu kivikiuas, perinteinen malli ympärivuotiseen käyttöön. 8kw teho takaa lämmityksen säässä kuin säässä, kiukaassa mukana tulipelti jolloin alustan käyttö  kiukaan kanssa ei ole välttämätöntä. Kiukaan kotimaisuusaste on 100%, jopa sen metalli tehdään Suomessa!
Lue lisää
Laude

Omaa suunnittelu, Suomessa valmistettu tukeva laude.
Lue lisää
Vesivaraaja
  Saunacube vesivaraaja, tehokas piippusäiliö. Alaliittymän putki on pidempi kuin aikaisemmassa versiossa, joten kiviä pystyy käyttämään enemmän kiukaalla. Saunacube teltoissa tuote korvaa osan piipusta, tarvitset 4 piippuosaa tämän kanssa (Saunacube S-teltta). Vesitankin ala-ja yläputket ovat vahvaa RST metallia.
Lue lisää